Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tenava-Finlandia järjestetään suunnitelmien mukaisesti lauantaina Karpalon kentällä

Lapsille ja lapsiperheille suunnattu Tenava-Finlandia järjestään tulevana lauantaina suunnitellusti, vaikka päätapahtuma Finlandia-hiihto jouduttiinkin perumaan.

Tenava-Finlandia tarjoaa runsaan kattauksen ohjelmaa Karpalon kentällä. Tapahtuma on ilmainen, ja siihen odotetaan tuhannesta kahteen tuhanteen osallistujaa, kertoo puheenjohtaja Hannu Backman Tiirismaan Ladusta, joka on mukana järjestämässä tapahtumaa Finlandia-hiihdon organisaation tukena.

– Jos vanhemmat vain tuovat muksut paikalle, niin lapset kyllä ovat täysillä mukana, vaikka taivaalta sataisi akkoja ja ukkoja, Backman sanoo.

Tenava-Finlandia järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Tarjolla on muun muassa hiihdon ja mäkihypyn opetusta, pulkkamäkeä ja lumikenkäilyä, Angry Birds -hahmoja ja muita maskotteja, grillausta, ongintaa ja keppihevosia. Yhteistyökumppanit tarjoavat kahvin ja pullan sekä lapsille ilmaiset nakit.

– Yritetään tehdä perhetapahtuma, jossa on mahdollisuus ulkoilla ja liikkua. Sateen sattuessa joitakin aktiviteetteja saadaan siirrettyä hiihtosillan alle.

– Oma pulkka tai liukuri kannattaa ottaa mukaan mäkeen, ja pukeutuminen sään mukaan. Kaikki muu on siellä valmiina, Backman rohkaisee.

Osallistumisestaan lapset saavat muistoksi Tenava-Finlandia -mitalin.

Tenava-Finlandia lauantaina 22.2. kello 10–14 Karpalon kentällä. Samaan aikaan kello 8 alkaen Finlandia-Hike -patikointi.