Lahtelaisuimarit kahmivat SM-mitaleita

Lahden Uimaseuran uimarit kauhoivat viime viikonlopun SM-kilpailuissa Kuortaneella yhteensä kahdeksan kultamitalia, kolme hopeaa ja kuusi pronssia.

Aatu Raninen

Lahden Uimaseura ylsi viikonloppuna pidetyissä SM-uinneissa parhaiden seurojen joukkoon.

Aikuisten sarjassa lahtelaisuimarit ottivat yhteensä neljä kultamitalia, kun Anniina Ala-Seppälä voitti 1500 metrin vapaauinnin ja 800 metrin vapaauinnin, Melek Ayarci 200 metrin selkäuinnin ja Kasper Jämsä 400 metrin sekauinnin mestaruudet. Aikuisten sarjoissa Lahteen tuli myös kaksi hopeista ja kolme pronssimitalia.

Nuorten sarjoissa Uimaseuraan tuli niin ikään neljä kultaa: Ayarcin 100 ja 200 metrin selkäuinnit sekä Essi-Maria Lillmanin 800 ja 1500 metrin vapaauinnit. Nuorissa lahtelaisuimarit ottivat myös yhden hopean ja kolme pronssisijaa.

Viestiuinneissa LaUS:n 4x200 metrin vapaauintiviestin joukkue (Ala-Seppälä, Lillman, Raakel Bärlund, Julia Bruneau) ylsi hopealle.

Lisäksi nuorten EM-kilpailujen aikarajat alittivat Ayarci kaikilla selkäuintimatkoilla (50m, 100m, 200m), Lillman 1500 metrin vapaauinnissa ja Bruneau 50 metrin vapaauinnissa.

Keskustelu