Laaksomaa jälleen rallimestari

Pasi Laaksomaa ja kartanlukija Ville Kantoluoto jätättivät Jani Laaksosta 46 sekuntia ja kolmanneksi ajanutta Kimmo Raitasta yli kaksi minuuttia. Marko Kyöstilä

Lahtelainen ralliautoilija Pasi Laaksomaa yhdessä kartanlukijansa Ville Kantoluodon kanssa päätti Rally Trophy -sarjan mestaruuteen, joka on Laaksomaalle toinen peräkkäinen. Kausi päättyi viikonloppuna Keski-Suomessa ajetussa Riihivuori-Rallissa.

MM-rallistakin tutut soratiet eivät päästäneet parivaljakkoa suinkaan helpolla, vaan keskittymiskykyä mitattiin koko päivän ajan.

- Läheltä piti -tilanteita oli enemmän kuin omiin tarpeisiin. Reitti oli todella vaativa, Laaksomaa kertasi rallin luonnetta.

Lisäjännitystä toi se, ettei Volkswagen Polo toiminut aivan ongelmitta.

- Pari viimeistä erikoiskoetta meillä oli taas kytkimen kanssa ongelmia ja oli pakko paiskoa vaihteita sisään ”raakana”. Kyllähän se vähän hirvitti, että kestävätkö laitteet, mutta onneksi kestivät.

- Fiilikset ovat katossa mestaruudesta, suuret kiitokset koko meidän tiimille, huollolle ja kaikille mukana olleille, Laaksomaa kiitteli rallin lopuksi.

Kommentoi