Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bottas pokkasi Vuoden Autourheilija -palkinnon ja kiirehti jo Lappiin ralliauton rattiin

AKK:n perinteikästä palkintogaalaa, Mestareiden Iltaa, juhlittiin noin 1 250 vieraan voimin Lahden Messukeskuksessa viime lauantaina.

Vuoden Autourheilija -tittelin vei nimiinsä F1-sarjassa hopealle ajanut Valtteri Bottas. Nastolalainen uusi näin vuonna 2017 saamansa tunnustuksen.

– Olen kiitollinen Vuoden Autourheilija -tunnustuksesta, tuntuu hyvältä juhlia sitä täällä kotiseudullani suomalaisen autourheiluväen kanssa, kuvaili Bottas.

Neljänteen kauteensa Mercedes-AMG -tallissa valmistautuva Bottas on kehittynyt yhdeksi maamme kirkkaimmista moottoriurheilun edustajista maailmalla. Päättyneellä kaudella Flying Finn -kuljettaja häikäisi erityisesti alkukauden otteillaan. Bottas ajoi 21 osakilpailussa yhteensä 15 podiumsijaa ja 4 voittoa.

– Vuosi oli voimia vaativa, mutta myös motivoiva ja palkitseva. Uusi vuosi on täynnä entistä lujempaa taistelutahtoa, ja toki myös hienoja projekteja, kuten Ralli SM-kauden avaus Rovaniemellä, Bottas viittasi Arctic Lapland Rallyyn, jonka hän ajaa tulevana viikonloppuna toista kertaa.

Viime kerralla hienosti 5. sijan kilpailussa ottanut Bottas kertoi lähtevänsä innolla Ralli SM -avaukseen ja odottavansa erityisesti Kalle Rovanperän kohtaamista. Toimittajien kiinnostuneille podium-spekulaatioille hän hymyili hyväntuulisesti.

Olen kiitollinen tunnustuksesta, tuntuu hyvältä juhlia sitä täällä kotiseudullani suomalaisen autourheiluväen kanssa.