Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pikkujoulutunnelmissa

Mukkulan ostoskeskuksessa on perinteinen lähiöravintola Nisse. Billiard Star ry:n pikkujouluissa oli elävää joulumusiikkia Kikka Laitisen esiintyessä yhtyeineen.

(KUVA 0974 Pekka Virtanen…)

Musiikkialan joka paikan höylä Pekka ”Devil” Virtanen kertoo, että iltakeikkaa pukkaa näin pikkujouluina: eilen Myrskylän kunnan bileissä ja täällä tänään. Hänen oma musiikillinen esikuvansa on Jeff Beck ja kotimaisista Albert Järvinen.

(KUVA 0976 Kikka Laitinen, syväys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Laulutaiteilija Kikka Laitinen laulaa joululauluja, mutta folk & country ovat hänen sydäntään lähellä. Astangajoogaharrastus ylläpitää tasapainoa.

(KUVA 0981 Harri Blomster)

Basisti (tällä keikalla) Harri ”Holkki” Blomster nauttii suomalaisesta populaarimusiikista: Danny, Reetu, Fredi, Irving ja Markku Aro.

(KUVA 0985 Aija Virtanen…)

Pikkujoululaiset Aija Virtanen ja Ritva Karuaho kehuvat näiden pikkujoulujen tunnelmaa ennätyksellisiksi, koska ruokakin oli loistavaa. Mukkula on maailman paras asuinpaikka.

(KUVA 0989 Timo Helminen…)

Pikkujoulun viettäjät Timo ”Särki” Helminen ja Niko Mäenrinne pelaavat aktiivisesti biljardia. Parasta lajissa on hyvät pelikaverit. Karvaat tappiot voivat raastaa sydäntä.

(KUVA 0993 Pasi Oksanen…)

Pikkujoulua viettävät biljardin harrastajat Pasi Oksanen, Toni Huhtanen ja Jari Tamminen pitävät lähiökapakan pikkujoulutunnelmaa rentona, miellyttävänä ja suorastaan erinomaisena. Suomen vanhin baaribiljardiseura Billiard Stars ry täyttää ensi keväänä 40 vuotta, jota juhlitaan bussimatkalla kohti Riikaa 21.7.2018.

(KUVA 0998 Rauno Pöyhönen)

Billiard Stars ry:n kolmannen joukkueen pelaaja Rauno Pöyhönen aloitti pelaamisen jo 18-vuotiaana. Baari Rajatupa oli ensimmäinen pelipaikka.

(KUVA 0002 Petteri Kaukanen)

Billiard Stars ry:n hallituksen puheenjohtaja Petteri Kaukanen on ollut seuran puheenjohtajana 17 vuotta. Biljardipöytä on ollut Nissessä jo vuodesta 1978.