Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helena Petäistö tuo tuulahduksen Ranskasta kirjastoon

Pääkirjastossa vietetään ranskalaista iltaa torstaina, kun kirjailijavieraaksi saapuu Helena Petäistö.

EU-kaupungitko muka vain tylsiä betoniviidakoita? Kaikkea muuta! Tuore kirja Bryssel-Strasbourg-Luxemburg à la Helena Petäistö tutustuttaa lukijan kahteen houkuttelevaan helmeen ja yhteen täydelliseen timanttiin. Toimittaja, kolumnisti, tietokirjailija Helena Petäistö paljastaa EU-kaupunkien salat sekä kertoo niiden tarinat ja sen, mikä saa Euroopan juuri nyt kuohumaan, tilaisuus alkaa torstaina 5.3. kello 18 pääkirjaston auditoriossa.

Petäistöllä on takanaan pitkä ura Ranskan ja Euroopan tv-kirjeenvaihtajana. Hän on raportoinut sekä Ranskasta ja sen politiikasta että Euroopan unionista sekä haastatellut lukuisia huippupoliitikkoja. Hän on kirjoittanut 12 teosta Ranskasta ja sen politiikasta, EU:sta ja matkailusta ympäri Eurooppaa.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lahden Ranskalais-suomalainen yhdistys ry:n kanssa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti. Maksuttomat liput on noudettavissa pääkirjaston aulasta kello 17 alkaen.