Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Olihan se melkoinen shokki, kun suuri idolini Adele tykästyi juuri minuun" - tähtiartistia jäljittelevä Katie Markham sunnuntaina Lahdessa

Adelen musiikki on pääosassa Sibeliustalossa sunnuntaina kuultavassa konsertissa Someone like you – The Adele Songbook.

Konsertin solistina on nuori englantilainen laulajatar Katie Markham, ja sen ohjelmisto koostuu voittopuolisesti Adelen tunnetuksi tekemistä kansainvälisistä hiteistä kuten Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire to The Rain, Someone Like You, Hello, Rolling in The Deep ja Skyfall.

Konsertissa kuullaan myös poimintoja muun muassa George Michaelin, Shirley Basseyn, Etta Jamesin, Barbra Streisandin, Amy Winehousen ja Bob Dylanin tuotannosta.

Vuoden 2013 X-Factor-kilpailun finalistin Katie Markhamin ura sai yllättävän käänteen, kun hänet ja muutama muu Adelen ääntä ja persoonaa jäljittelevä naislaulaja kutsuttiin esiintymään yhdessä Adelen kanssa BBC:n suosittuun Graham Norton Show -tv-ohjelmaan.

Adelen mielestä Katie Markhamin tulkinta Hello-kappaleesta oli niin mahtava, että hän suositteli neitosta ottamaan ohjelmistoonsa muitakin laulujaan. Markham otti vinkistä vaarin, ja tulos on kuultavissa konsertissa.

– Olihan se melkoinen shokki, kun suuri idolini Adele tykästyi juuri minuun, Markham toteaa.

– Adelen musiikissa on käsittämätöntä kauneutta, ja varmaan sen takia se vetoaa niin moniin ihmisiin ympäri maailmaa. Siinä välittyy aito ja syvä tunne.

Markhamia säestävät konsertissa nelimiehinen yhtye ja taustalaulajat.

Someone like you – The Adele Songbook sunnuntaina 8.3. kello 19 Sibeliustalossa.