Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uuden Lahden verkkopalvelu uudistui: näin muun muassa luet tuoreet uutiset, teet lehti-ilmoituksen, annat jakelupalautetta ja löydät noutopisteet

Uuden Lahden verkkopalvelu on uudistunut. Näkyvin ja samalla suurin muutos on ulkoasu, joka on tehty etenkin jatkuvasti lisääntyvää mobiilikäyttöä ajatellen. Kun kännykkä seuraa mukana kaikkialle, sisältöjen pitää olla helposti ja nopeasti saatavilla ja selailtavissa. Siksi verkkopalvelun näkymää on muun muassa selkiytetty aiemmasta.

Samalla uudistuvat myös yhteisen toimituksemme tekemät Seutunelosten ympäryskuntien lehtien verkkopalvelut.

Kaikki nettisivujen tuttu sisältö kuitenkin säilyy, tai ainakin pyritään jatkokehityksessä tuomaan näkyville, ja kaikki ilmaisjakelulehtemme sisältö on luonnollisesti lukijoille maksutonta.

Lukijan kannalta tärkeimmät ajankohtaiset ja paikalliset uutiset ilmestyvät jatkossakin sivuston etusivulle.

Sivun yläreunassa on navigointipalkki, jonka kautta löydät muita hyödyllisiä toimintoja kuten:

Sisältö: Julkaistut jutut on jaoteltu osioihin Uusimmat, Luetuimmat, Lahesta, Urheilu, Teemat (Hän-haastattelut) sekä Pääkirjoitus ja mielipide.

Näköislehti: Lehden paperiversion tuttu digitaalinen näköislehti on luettavissa tämän linkin kautta. Mobiililaitteilla näköislehti voi löytyä myös Sisältö-valikon listasta.

Tilaa: Tässä osiossa on esitelty konsernimme maksullisesti tilattavat lehdet.

Asiakas: Täältä löydät yhteydet asiakaspalveluun, mediamyyntiin ja lehden toimitukseen, sekä voit tehdä alla mainittuja toimenpiteitä.

Haluatko tehdä lehti-ilmoituksen? Klikkaa nettisivujen yläreunasta Asiakas-linkkiä, jonka kautta voit joko siirtyä jättämään ilmoituksen Asiakaspalvelun kautta esimerkiksi Järjestöt-palstalle tai Lukijan markkinoille (klikkaa "Ilmoita), tai ottaa yhteyttä Mediamyyntiin normaalin mainoksen tai laajemman mainonnan ostamiseksi.

Jäikö lehti tulematta? Toimituksemme haluaa muistuttaa, että lehden jakelusta vastaavat erilliset jakeluyhtiöt ESA Jakelut Oy (Lahden keskustassa) ja Suomen Suoramainonta Oy. Mikäli lehti jää tulematta kotiin tai jakelussa on muuta huomautettavaa, älä lähetä viestejä toimitukseen, vaan jätä jakelupalaute nettisivujemme kautta suoraan jakeluyhtiöille nettisivujemme yläreunasta löytyvän Asiakas-linkin kautta (klikkaa "Asiakaspalvelu", sitten "Jätä jakelupalautetta").

Mistä voin hakea lehden? Uuden Lahden noutopisteisiin eri puolille kaupunkia toimitetaan lehtiä haettavaksi. Listan noutopisteistä löydät nettisivujemme yläreunassa olevan Asiakas-linkin kautta. Klikkaa "Asiakaspalvelu" ja sen jälkeen "Noutopisteet".