Vesa Mäkäläinen odottaa Susijengin tyylistä vastusta lauantaina

Vesa Mäkäläinen on vastikään aloittanut valmentajatutkinnon, jossa kouluttajien mukaan on päästävä pois ”pelaajamoodista”. Vielä toistaiseksi pelimies pysyy kuitenkin visusti parketin puolella, vaikka tuuraileekin silloin tällöin A-nuorten päävalmentajaa.

Namika Lahti on alkukauden seitsemässä ottelussa ehtinyt näyttämään molemmat puolensa. Kausi käynnistyi kolmella tappiolla ennakoituja päävastustajia vastaan, mutta sen jälkeen lilapaidat repivät kolme kallista päänahkaa viime kevään mitalijoukkueista Pyrinnöstä, Katajasta ja Bisonsista.

Lauantaina Suurhalliin saapuu vierailulle kevään nelonen, sarjaa nyt johtava KTP. Kotkalaisten uusi päävalmentaja Anton Mirolybov on Vesa Mäkäläiselle tuttu valmentaja juniorimaajoukkueista.

- Tunnen hänen puolustusfilosofiansa aika hyvin. Voisi sanoa, että Susijengityylinen joukkue tulossa vastaan, palloscreenejä puolustetaan aggressiivisesti ja peitetään paljon syöttölinjoja, Mäkäläinen kuvailee.

Uusia ratkaisijoita

Tälle kaudelle takaisin kasvattajaseuraansa palannut Mäkäläinen (28) kiittelee Namikan ryhtiliikettä vaikean alun jälkeen. Mäkäläisen haastattelu kokonaisuudessaan 5.11. ilmestyvässä lehdessämme.

Keskustelu