Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tällaiselta tuntuu parinvaihto

Paula ja Mikko olivat seurustelleet noin neljä vuotta. Parin seksielämä oli väljähtänyt ja he olivat sen seurauksena kerran lyhyesti eronneetkin. Makuuhuoneen puolella tapahtui kuitenkin piristystä, kun heidän ystäväpariskuntansa Minna ja Toni saapuivat istumaan iltaa heidän luokseen.

Parinvaihtoa ei Paulan mukaan oltu suunniteltu etukäteen, vaan tarkoituksena oli rentoutua ystävien kesken. Illan mittaan Mikko ja Toni humaltuivat melkoisesti ja miesten palattua vierailultaan baarissa heillä oli rohkea idea Paulalle ja Minnalle.

- He julistivat, että tänä iltana muuten tapahtuu. He sanoivat, että illan tavoite on nyt se, että naiset antavat vähintään suuseksiä toistensa miehille.

Toni ja Mikko olivat ideasta varsin innoissaan, mutta Paula ja Minna empivät jonkin aikaa ja päättivät ottaa muutaman rohkaisevan alle. Hetken kuluttua pariskunnat siirtyivät olohuoneeseen, jossa tunnelma kuumeni melko nopeasti.

- Miehet tekivät aloitteen. He alkoivat suudella ja hyväillä meitä. Se tuntui hyvältä, mutta samaan aikaan mietin, että tämä on väärin. Sitten totesin mielessäni, että no katsotaan mihin tämä johtaa.

Hetken kuluttua parit olivat täydessä touhussa. He olivat kaikki samassa huoneessa keskenään, joten Paula näki, kuinka hänen miehensä harrasti seksiä Minnan kanssa.

- Se ei tuntunut varsinaisesti pahalta, vaan pikemminkin oudolta.

Kun tilanne oli ohi, Minna ja Toni jäivät vielä asuntoon yöksi. Paula muistelee, että tunnelma oli jossain määrin kiusallinen. Seuraavana päivänä naapurit olivat jättäneet pariskunnan postilaatikkoon kirjallisen varoituksen yöllisten harrastusten volyymitasosta.

- Puhuimme Mikon kanssa asiasta jälkeen päin ja tuon yön jälkeen seksielämämme piristyi joksikin aikaa. Tilanteesta ei seurannut riitoja, vaan arkemme jatkui muuten tavalliseen tapaan.

Tapahtuma sai kuitenkin jatkoa, kun jonkin ajan kuluttua Paula ja Mikko saapuivat puolestaan viettämään iltaa Tonin ja Minnan luokse. Miesten humalluttua he ehdottivat naisilleen uusintaa.

- Tällä kertaa olin heti innoissani, sillä tiesin, että hyvää on luvassa. Toni on mielestäni erittäin komea mies ja viime kerta oli ollut todella mukava kokemus.

Miehet tekivät jälleen aloitteen ja Paula muistelee yrittäneensä peitellä innostustaan, sillä hän myöntää olleensa hieman ihastunut Toniin ja edelliset tapahtumat olivat voimistaneet tuntemuksia vahvasti.

- En tuntenut mitään morkkista, vaan kokemus oli jälleen hyvin positiivinen. Se oli hauskaa, enkä nähnyt mitään aihetta mustasukkaisuuteen, koska meillä oli toistemme suostumus.

Ainoa negatiivinen vaikutus tapahtumilla Paulan mukaan oli se, että hän alkoi tapahtumien jälkeen ajatella Tonia harrastaessaan seksiä oman miehensä kanssa.

- Toni oli parempi sängyssä ja myöskin paremmin varusteltu kuin Mikko. Olin silloin onnellinen siitä, ettei minulla ole tapana huokailla toisen nimeä seksin aikana. Olisi saattanut lipsahtaa väärä nimi!

Eräänä iltana miehet tulivat Paulan ja Mikon asunnolle yöllä kahdestaan ja ilmoittivat Paulalle, että haluavat kokeilla tällä kertaa kolmen kimppaa hänen kanssaan. Alkoholia oltiin jälleen nautittu jonkin verran.

- Mikko halusi mennä käymään tietokoneella ja ehdotti, että minä ja Toni aloittaisimme ilman häntä. En tiedä voihkinko turhan innokkaasti, vai mitä tapahtui, mutta Mikko ryntäsi ovet paukkuen ulos.

Parinvaihdot loppuivat siihen kertaan. Pariskunta erosi vuotta myöhemmin, mutta Paula ei koe sen johtuneen millään tavalla aiemmista tapahtumista.

- Erosimme, koska seksielämämme kuihtui jälleen ja halusimme tulevaisuudelta aivan eri asioita. Muistelimme parinvaihtoa aina hyvässä hengessä. En vieläkään tiedä, mikä Mikon suututti silloin viimeisellä kerralla niin pahasti.