Tällaisia naisia lahtelaismies löysi netistä

Lahtelainen Kasper kertoo, että kumppanin löytäminen netin avustuksella osoittautui melkoisen haastavaksi. – Suurimman osan tuollaisia sovelluksia käyttävien älykkyysosamäärä on suunnilleen sama kuin kengänkoko. Valo kulkee ääntä nopeammin ja moni nainen vaikutti fiksulta, kunnes avasi suunsa.

Jenny Mäkinen

- Aloitin sovellusten käytön muutama vuosi sitten. En juurikaan viihdy baareissa ja olen sen verran kiireinen töissä, että nettisovellukset tuntuivat vaivattomimmalta ja helpoimmalta keinolta löytää treffiseura.

Kasper loi profiilin Hot or Nottiin, Tinderiin ja Suomi24:n. Ensimmäiset päivät hän käytti lähinnä profiilien selailuun. Kerättyään hetken rohkeutta hän alkoi laitella viestejä naisille, joiden profiilit viehättivät häntä joko kuvien, tai profiilin sisällön perusteella.

- Eniten kiinnitin huomiota samankaltaisiin kiinnostuksenkohteisiin ja profiilien omaperäisyyteen.

Kasper naureskelee olevansa itsekin todella huono laatimaan omaperäisiä profiilikuvauksia ja hän toteaa oman profiilinsa olleen lähinnä cv. Myös toisten käyttäjien kuvien laatu ja kiinnostavuus ovat treffisovelluksissa erittäin suuressa roolissa.

- Teinimäiset Amarillon vessassa peilin kautta otetut kuvat ohitin suoraan. Samoin tissit esillä poseeraavat naiset. Henkilökohtaisesti sellainen ei juurikaan kiinnosta, sillä siitä syntyy vaikutelma, että siinä kuvassa on esillä kaikki, mitä sillä toisella ihmisellä on ylipäätään tarjottavanaan.

Juteltuaan netissä vähintään muutaman päivän Kasper päätyi kysymään muutamaa naista ulos kanssaan. Melko usein netissä mukavilta vaikuttaneet ihmiset eivät todellisuudessa olleet aivan sitä, mitä hän odotti.

- Voin rehellisesti myöntää, että muutamilla treffeillä vain keksin jonkin tekosyyn ja poistuin mahdollisimman nopeasti paikalta. Toisinaan oli kyllä mukavaa, mutta kemiat vain eivät kohdanneet niin hyvin, että olisin tahtonut tavata uudelleen.

Joitakin naisia Kasper tapaili viikonkin, mutta yhdestäkään jutusta ei kehittynyt mitään pidempiaikaista. Kasper myöntää olevansa naisten suhteen melko nirso ja mikäli nainen ei ollut esimerkiksi tarpeeksi älykäs keskustelija, lopahti Kasperin mielenkiinto nopeasti.

- Suurimman osan tuollaisia sovelluksia käyttävien älykkyysosamäärä on suunnilleen sama kuin kengän koko. Valo kulkee ääntä nopeammin ja moni nainen vaikutti fiksulta, kunnes avasi suunsa.

Kasper toteaa, että häntä ärsytti netissä keskustelevissa naisissa usein myös liiallinen omasta elämästään valittaminen ja se, mikäli keskustelukumppani alkoi nopeasti vastailla hyvin lyhyesti ja yksioikoisesti.

- Kerran kysyin, että miten menee ja nainen alkoi heti valittamaan rasvaprosentistaan. Yksi kiinnostava tapaus oli nainen, joka lähestyi ensin minua aloittamalla keskustelun, mutta kun kysyin häneltä, miten hänen päivänsä on mennyt hän vastasi, että vittuako se minulle kuuluu.

Kasper pääsi myös todistamaan, että sovelluksiin ladatut kuvat eivät aina ole koko totuus, vaan kerran eräs nainen olikin kolmisenkymmentä kiloa suurempi.

Pahinta oli kuitenkin, mikäli mukava keskustelija oli treffeillä tavatessa jotain aivan muuta.

- Ainoa, mistä hän puhui oli julkkikset, joita hän tuntee ja mitä hän on heidän kanssaan tehnyt. Vierailevana puheenaiheena oli myös se, kuinka monen miehen kanssa hän on harrastanut samanaikaisesti seksiä.

- Eräs kaverini sattui laittamaan minulle viestin kesken treffien ja pyysin häntä saapumaan pelastamaan minut tilanteesta.

Joitakin kamalia kokemuksia myöhemmin Kasper menetti uskonsa järkevän seuran löytämiseen netin avulla ja hän poisti toisinaan sovellukset kokonaan.

Sinkkuna oleilun käytyä riittävän kyllästyttäväksi hän kuitenkin latasi ne aina myöhemmin uudelleen.

- Parhaat treffit jäivät hyvin mieleen. Kerrankin sellainen ihminen, jonka kanssa jaksoi jutella ja oli heti helppo jutella, vaikkakin änkytin seuraavat kolme päivää tavatessamme. Hän oli livenä niin helvetin hyvännäköinen, että minulta menivät pasmat sekaisin aivan täysin.

- Myöhemmin poistin kaikki sovellukset. Jos tämä juttu ei etene mihinkään, en varmaankaan palaa nettiin, koska en usko, että lotossa voi voittaa kahta kertaa. Muutaman vuoden aikana löysin kaikkiaan tuon yhden järkevän ihmisen, Kasper summaa.

Keskustelu