Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uuden Lahden nettisivut palkittiin kaupunkilehtien parhaana

Uuden Lahden menestys kaupunkilehtien vertailussa jatkuu. Verkkopalvelu www.uusilahti.fi valittiin maan kaupunkilehtien parhaaksi nettisivustoksi eilen pidetyillä Sanomalehtien Liiton lehtipäivillä Kouvolassa.

Varsinaisten kaupunkilehtien kilpailussa Uusi Lahti palkittiin vuosi sitten Vuoden 2014 parhaana kaupunkilehtenä. Tänä vuonna lehtemme ei yltänyt kärkikolmikkoon, mutta ansaitsi maininnan kymmenen parhaan joukkoon pääsystä.

Vuoden 2015 paras kaupunkilehti on Joensuussa ilmestyvä Karjalan Heili. Tuomariston mukaan Karjalan Heili on hyväntuulinen kaupunkilehti, jonka jutuissa on tunnetta: se otsikoi rohkeasti ja uskaltaa käyttää huumoria. Vahvasti paikallinen lehti osaa myös valtakunnallisten aiheiden lokalisoinnin. Lehdessä kuuluu lukijan ääni. Toiseksi kilpailussa sijoittui espoolainen Länsiväylä ja kolmanneksi Uusi Rovaniemi. Kunniamaininnan sai Selänne-lehti Haapajärveltä.

Parhaat kaupunkilehdet valitsi raati, jossa oli mukana Haaga-Helia ammattikorkeakoulun journalistiopiskelijoita eri vuosikursseilta ja kaksi ammattilaisjäsentä.

Kaupunkilehtijuttukilpailun voitti toimittaja Veera Vasara Uusi Rovaniemi -lehteen kirjoittamallaan artikkelilla "Hoitaja toi huolensa julki".

Vuoden kaupunkilehtikuva on valokuvaaja Johanna Erjonsalon kuva Vantaan Sanomien juttuun "Tsunami pyyhki Terhin elämän uusiksi".