Kuka on vuoden positiivisin lahtelainen - heidät on valittu aiemmin

Vuoden positiivisin lahtelainen valitaan syksyllä 13. kerran. Perinteiseen tapaan Lahden Nuorkauppamari ry ja Positiivarit Oy etsivät paikallista henkilöä, yritystä tai yhteisöä, joka toimii rohkaisevana esikuvana muille.

Lahtelaiset voivat esittää omia ehdotuksiaan Vuoden Positiivisin Lahtelainen -tunnustuksen saajaksi vielä vajaan parin viikon ajan, tarkalleen 30.7. mennessä. Ehdotuksen voi jättää Lahden Nuorkauppakamarin nettisivuilla olevan lomakkeen kautta osoitteessa www.jcilahti.fi.

Tunnustuksen saaja voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Tärkeää on, että valittava henkilö tai yhteisö voi toimia esikuvana, on osoittanut tahdonvoimaa ja ahkeruutta, ja että hänen saavutuksensa ovat merkittäviä. Myös muiden ihmisten auttaminen ja innostaminen, sekä palveluhenkisyys luetaan tunnustuksen kriteereihin.

Vuoden Positiivisin Lahtelainen -tunnustuksen saaja julkaistaan syyskuun alussa.

- - -

OIKAISU. Keskiviikon paperilehdessä olleessa uutisessa oli kuvavirhe vuonna 2005 positiivisimmaksi lahtelaiseksi valitun Eija Savikon kohdalla. Tämän nettiuutisen kuvakoosteessa esiintyy oikea Eija Savikko.

Vuoden Positiivisin Lahtelainen

Tunnustuksen saajaa voi ehdottaa osoitteessa www.jcilahti.fi heinäkuun loppuun asti.

Tunnustus on jaettu vuodesta 2004 alkaen.

Valitsijoina toimivat Positiivarit Oy ja Suomen Nuorkauppakamarit ry.

Keskustelu