Lahtelaistunut Talent-tähti Dimitri Keiski hyppäsi Freddie Mercuryn rooliin

Dimitri Keiski keikkailee aktiivisesti Dannyn ja Remu Aaltosen kanssa sekä tietysti omalla nimellään. Nykyään hän asuu puolisonsa kanssa Lahdessa

Queen -musikaali Champions on Queen-yhtyeen tarinaan perustuva näytelmä. Champions on samalla uusi esitys Show Must Go On -musikaalista, jonka on nähnyt jo 90 000 katsojaa.

Freddie Mercuryn roolissa uudella kiertueella nähdään Dimitri Keiski. Hän on voittanut muun muassa Swedish True Talent -kilpailun vuonna 2011

Musikaalissa koetaan Queen-yhtyeen tarina sekä suomalaisen Bohemians-bändin hulvattomia seikkailuja maailmalla. Championsissa kuullaan Queenin suurimmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On ja Under Pressure.

Dimitri Keiski muutti vasta hiljattain takaisin töiden ja rakkauden perässä. Dimitri asuu Lahdessa yhdessä puolisonsa laulaja Katja Lukinin kanssa. Musikaalitöiden ohella Dimitri keikkailee myös aktiivisesti Dannyn ja Remu Aaltosen kanssa. Omien sanojensa mukaan Freddien roolin esittäminen on suuri kunnia.

- Olen kuunnellut Queenin musiikkia lapsesta asti. Freddie Mercury on samaan aikaan sekä yksi maailman parhaista laulajista että ihmisenä mahtava persoona. On hienoa, mutta myös haastavaa tulkita Queenin kappaleita.

Dimitri on ihaillut jo lapsesta asti Queenin upeita kappaleita ja musiikkivideot ovat tulleet tutuiksi. Roolia varten on haettu lavaliikehdintään mallia esikuvalta, lisäksi raskas rooli vaatii kovaa treeniä niin laulullisesti kuin ihan fyysisesti kuntosalillakin.

Dimitri on perehtynyt Freddien elämään perinpohjaisesti.

- Toivon, että Freddie Mercurysta muistettaisiin jatkossa musiikin lisäksi myös se, millainen hän oli ihmisenä. Jos sen ymmärtää, kappaleet saavat aivan uuden merkityksen. Laulut eivät ole vain rokkibiisejä, vaan niissä on todella syvällinen sanoma.

Dimitri Keiskin lisäksi lavalla nähdään mm. laulaja/näyttelijä Aapo-Matti Puhakka, musikaaliesiintyjä Elisa Lairikko, Pete Hiltunen ja Christian Lairikko.

Queen-musikaali Champions

Perjantaina 18.11. kello 19 Felix Krohn -salissa (Sibeliuksenkatu 8).

Keskustelu