Lahteen perustettu valokuvaseura kokoontuu kaksi kertaa kuussa

Fotoklubin jäseniin lukeutuu muun muassa lahtelainen valokuvaaja Ari Salonen, joka voitti Kamera-lehden suurkilpailun tällä valokuvallaan "Neiti B". Ari Salonen

Lahteen on huhtikuussa 2016 perustettu valokuvauksen harrastajien kaipaama valokuvausseura, Fotoklubi.Lahti ry.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää valokuvausta, kehittää jäsenten tietoja ja taitoja valokuvauksesta, sekä innostaa mukaan valokuvauksen maailmaan. Yhdistys harjoittaa kerho- ja neuvontatoimintaa järjestämällä mm. kuvailtoja, koulutustilaisuuksia, valokuvausnäyttelyitä, -kilpailuja ja -retkiä.

Fotoklubi.Lahti kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa: kuukauden toisena keskiviikkona Kuvailtaan ja kuukauden neljäntenä keskiviikkona Workshoppiin kello 18. Kokoontumispaikkana on Fillaritila Sammonkatu 8:ssa.

Kuvailloissa keskustellaan valokuvista ja valokuvauksesta sekä jaetaan tietoa ja vinkkejä valokuvaukseen liittyen. Ulkopuolisia luennoitsijoita/vierailijoita pyritään järjestämään Kuvailtoihin luennoimaan jäseniäkiinnostavista aiheista. Kuvailloissa valitaan myös Kuukauden kuva -kilpailun 5 parasta kuvaa. Workshopeissa keskustellaan esim kuvausretkillä otetuista kuvista, annetaan koulutusta yms.

Yhdistys tekee myös yhteistyötä mm Heinolan ja Nastolan kameraseurojen kanssa.

Lisätietoja

Netissä osoitteessa www.fotoklubilahti.com

Keskustelu