Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bluesia ilman kitaraa

Bluesista paikallisten taiturien tarjoilemana voi nautiskella Pikkuteatterissa torstaina.

Konsertissa lahtelainen blues- ja jazzvokalisti Pentti ”Baby Boy” Varhama liittoutuu kolmesta kosketinsoittajasta, basistista ja rumpalista koostuvan The Vintage Keyboards -ryhmän kanssa.

Kuten bändin nimestäkin voi päätellä, soitinarsenaaliin kuuluu moderneja perinnesoittimia kuten Hammond, Wurlitzer, Clavinet, Rhodes, Roland ja Moog.

Illan ohjelmisto koostuu Baby Boyn pitkän uransa aikana tekemistä biiseistä, jotka on sovitettu tälle kokoonpanolle. Luvassa on siis bluesia ilman yhtään kitaraa tai huuliharppua.

Konsertissa Varhaman kanssa musisoivat Matti Hussi, koskettimet, Kimmo Parviainen, koskettimet, Mikko Saira, koskettimet, Antti Akkanen, basso ja Lari Hermanni Lius, rummut.

Pentti ”Baby Boy” Varhama, lahtelainen blueslaulaja ja -kitaristi ja Suomen ensimmäisiä countrybluesin taitajia. Hän on pitkällä musiikkiurallaan tehnyt yhteistyötä muun muassa Pepe Ahlqvistin ja Ismo Haaviston kanssa.