Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kulttuurialan tunnustus Tuubakimalaiselle

Lahtelainen Tuubakimalainen-duo on tehnyt uraa uurtavaa työtä lastenmusiikin saralla huikealla menestyksellä, mikä perustuu esiintyjien ja yleisön luontevaan vuorovaikutukseen. He pitivät jo 1000. konserttinsa ihan kohta eli 24.11.2017. Tuubakimalaisessa soittavat Harri Lidsle (tuuba, juonto) ja Miikka Kallio (piano).

Tuubakimalainen tutustuttaa lapsia ja nuoria klassiseen musiikkiin sekä vaskipuhaltimiin, jotka vuosien varrella ovat saaneet lukemattoman määrän uusia ystäviä ja soittajia eri puolilla Suomea. Tuubakimalainen-konsertteja on järjestetty vuodesta 2003 alkaen. Konserteista on versiot jokaiselle ikäluokalle.

Kulttuurialan tunnustuspalkinto myönnetään ansioituneesta, uutta luovasta ja usein myös pitkäaikaisesta lahtelaisen kulttuurielämän hyväksi tehdystä työstä. Kulttuurialan tunnustuspalkinto on myönnetty vuodesta 1981 alkaen. Viime vuosien palkitut ovat videokuvaaja Keijo Skippari (2016), kirjailija Kalle Veirto (2015) ja Lahti Big Band ry (2014).