Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hot Club loihtii näyttämölle koko perheen show’n

Tanssikoulutoiminnan lopettamisen jälkeen Hot Club on luonut uuden koulutusmallin, jossa yhdistyvät tanssin ammattilaisten osaaminen ja nuorten, edistyneiden tanssijoiden esiintymiskoulutus.

Tämä uusi konsepti sai helmikuussa Suomen Kulttuurirahastolta 20 000 euron apurahan. Apuraha sekä yhteistyö Sibeliustalon kanssa ovat mahdollistaneet vuodenvaihteessa ensi-iltaan tulevan uuden koko perheen show’n toteuttamisen.

Taru, Taika ja Lumoavat kirjat on koko perheelle suunnattu, vauhdikas ja tarinallinen tanssiteos. Se kertoo Tarun (Tanja Huotari) ja Taikan (Anu Palevaara) yllättävästä lomaseikkailusta kirjaston maailmassa.

Tarina alkaa, kun Taru keskustelee kotona äidin kanssa tulevan loman tekemisistä. Taru haluaisi pelailla tabletilla, mutta äiti on eri mieltä ja toivoisi tytön mieluummin lukevan tai tapaavan ystäviään.

Taru on kuitenkin itsepäinen. Tarina saa odottamattoman käänteen, kun Taru ja hänen mielikuvitusystävänsä Taika jäävät huomaamattaan suljettuun kirjastoon, ja kirjojen seikkailut muuttuvatkin hämmentävän todentuntuisiksi.

Anu Palevaara näyttelee keväällä pääosaa Kulttuuritalo Martinuksen Blondi tuli taloon -komediassa, joka saa ensi-iltansa maaliskuussa. Ennen sitä hänen aikatauluunsa mahtuu kuitenkin vierailu Hot Club -aikojen kotikaupunkiin Lahteen.

Toisessa pääosassa nähdään Tanja Huotari, joka on yksi Hot Clubin pitkäaikaisimmista tanssijoista ja koreografeista. Huotari esiintyy parhaillaan Lappeenrannan kaupunginteatterin Villit Vuodet -musikaalissa, johon hän on suunnitellut myös koreografian.

Esityksessä on mukana myös kymmenen nuorta tanssijaa, jotka esiintyvät useissa eri rooleissa. Esitys on vajaan tunnin mittainen.