Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Dimitri Keiski räyhää Remuna

Perjantaina Sibeliustaloon saapuvan Ganes-musikaalin yleisö pääsee matkalle Remu Aaltosen ja Suomen legendaarisimman rock-yhtyeen, Hurriganesin maailmaan.

Vuonna 1971 Remu, Ile Kallio ja Cisse Häkkinen perustivat Hurriganesin, joka teki lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rock-historiaan.

Persoonallista suomalaisen rock ’n rollin isoisää Remua musikaalissa tulkitsee Swedish True Talent -kilpailun voittaja, ja Freddie Mercuryäkin esittävä, lahtelainen Dimitri Keiski.

Remun rooli on Keiskille erityinen, ovathan molemmat romanitaustaisia. Keiski on kertonut, että yksi hänen musiikkiuransa inspiroivia hetkiä oli nuorena kuulla Hurriganesin musiikkia, ja tiedostaa, että romani voi laulaa ja soittaa muutakin kuin tangoa.

Esityksessä kuullaan Hurriganesin parhaita hittejä, Get Onista My Only Oneen ja Hot Wheelsistä Bourbon Streetiin.

Cisse Häkkisen roolissa nähdään artisti-basisti Ilari Hämäläinen, joka tuli tutuksi muutama vuosi sitten Voice of Finland -kilpailussa. Albert Järvisen saappaissa puolestaan soittaa kitaravirtuoosi Erik Valkama, joka nähdään myös Ile Kalliona.

Vauhdikkaan rock-musikaalin luvataan yltävän lähelle Hurriganesin tunnetuksi tekemää hurjaa ja energistä lavaesiintymistä, jota tuolloin ei oltu aiemmin Suomessa koettu.

Näyttävyydestä huolehtivat myös tanssijat upeine pukuineen.

Bänditouhujen lisäksi musikaalissa nähdään välähdyksiä Remun lapsuudesta.

Managerina, vankilan opettajana, Mikko Alatalona, poliisipäällikkönä ja monissa muissa rooleissa hauskuuttavat musiikkiteatterin tähti Ari Myllyselkä ja Juha Kinnunen. Remun elämän varrella tärkeitä naishahmoja ovat olleet mm. äiti, isoäiti ja tyttöystävät. Heitä tulkitsevat Elisa Lairikko ja Sonja Lairikko.