Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

No More Clothes esiintyy ISO Neppiksessä lauantaina

Lahtelainen No More Clothes esiintyy lauantaina Lahden torilla järjestettävässä ISO Neppis -tapahtumassa. Poppia, punkia ja rokkia yhdistelevän yhtyeen tarina sai alkunsa alun perin vuonna 2009, mutta vuodesta 2017 bändi jatkoi uudella kokoonpanolla. Sen jälkeen No More Clothes on julkaissut singlen Relationshit, joka sisältää kappaleet Relationshit ja My Call, sekä kesäkuussa valmistuneen singlen Look At Me Now.

- Uusi biisi on saanut paljon positiivista palautetta, iloitsee bändin laulaja ja kitaristi Ville Andström.

ISO Neppis -tapahtumassa kuullaan yhtyeen uutta tuotantoa ja vanhempia kappaleita uudelleen sovitettuina. Bändille tärkeää on tehdä musiikkia hyvällä fiiliksellä. Jäsenet kuvailevatkin No More Clothesin kappaleita täydellisiksi kesäbiiseiksi.

- Teemme musiikkia huumoriasenteella, mutta panostamme täysillä, uudella Look At Me Now -kappaleella kitaraa soittava Ari-Pekka Mälkiä kertoo.

Lahtelaista porukkaa yhdistää rakkaus musiikkiin. Kaikki ovat innostuneet musiikista jo nuorena, ja palo näkyy yhtyeen kappaleissa.

- Vaikutteita musatyyliimme on tullut monenlaisista bändeistä. Esimerkiksi Roope ja minä olemme kuunnelleet jossain vaiheessa paljon metallia, basisti Kalle Niskanen muistelee.

Yhtye yhdisteleekin elementtejä monista eri musiikkityyleistä.

- Voisi sanoa, että musiikkimme on ikään kuin metallia duurissa, naurahtaa rumpali Roope Tiihonen.

- Minä olen löytänyt tämän genren tavallaan uudestaan No More Clothesin kanssa pyörimisen myötä, Mälkiä kertoo.

Aiheet kappaleisiin löytyvät osittain yhtyeen jäsenten omasta elämästä. He haluavat kertoa vakaviakin tarinoita huumorilla höystettynä.

- Biisimme ovat enemmän kuin osiensa summa. Ne ovat helposti kuunneltavia, mutteivät sellaisia, jotka kuluisivat liian nopeasti, Andström pohtii.

Tärkeää kappaleissa on myös oikeanlainen energia. Kun yhtyeen jäsenet puhaltavat yhteen hiileen, lopputulos kuulostaa hyvältä.

- Kun treenaamme biisejä, kaikki ovat ihan messissä koko ajan. Se on hieno tunne, Mälkiä hymyilee.

Yhtye aikoo järjestää kesän keikkojensa lisäksi Instagramin ja Facebookin kautta livekeikan syksyllä. Sosiaalisen median kanavat, kuten YouTube, ovat yhtyeelle tärkeä tapa tavoittaa kuulijoita.

- Nykyään on pakko olla somen moniosaaja, Andström kuvailee.

No More Clothes Lahden torilla ISO Neppis -tapahtumassa 28.7. Keikka on ikärajaton.