Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Torstai on musikaalihelmien ilta – mute-linjan kasvateilta konsertti

Musikaalimuistot heräävät henkiin Ilta musikaalien parissa -konsertissa, jossa esiintyjinä ovat lakkautetun musiikkiteatterilinjan kasvatit.

Konsertti on neljän lahtelaisen musiikkiteatterin ammattilaisen toteuttama kokonaisuus, jossa yleisö pääsee kuulemaan kaupunginteatterin takavuosien menestysmusikaalien suosituimpia sävelmiä viihdyttävien koreografioiden siivittämänä.

Luvassa on musikaalihelmiä paitsi Broadway-musikaaleista, kuten West Side Story, Hair, Cabaret ja Cats, myös kotimaisista tuotannoista, kuten Astoria, Myrskyluodon Maija ja Kun tyttö on hyvä.

Illan solisteina nähdään musikaaliartistit Anni Kajos, Panu Kangas, Elina Ruti ja Sami Ulmanen, joita yhdistää yhteinen tausta Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalla. Illan säestää pianisti Matti Hussi.

Esiintyjät ovat suunnitelleet ja toteuttaneet konsertin kokonaan itse, tuotannosta vastaa lahtelainen Kulttuuriosuuskunta Kellopeli.

Idea konsertista syntyi halusta kokeilla omia siipiä musiikkiteatterin tekijänä, kertoo konsertin tuottaja Panu Kangas.

– Päätimme esittää jotakin sellaista, johon Lahdessa asuvilla on jo kosketuspintaa. Sen vuoksi konsertin teemaksi valikoituivat kaupunginteatterin menneet musikaalit.

Ilta musikaalien parissa -konsertin esitykset torstaina 24.1. kello 19 ja keskiviikkona 30.1. kello 19 Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä (Kirkkokatu 14). Kesto kaksi tuntia (sisältää 20 minuutin väliajan).