Ravintola Roux osti Ravintola Casselin

Sataman uusi seurusteluravintola avautuu huhtikuussa.

Toimitusjohtaja Kati Onnela kertoo Ravintola Rouxin haaveilleen jo pitkään ravintolan avaamisesta satamaan. Katja Luoma

Uusi Lahti

Lahden vuoden 2019 yrittäjäpalkinnon saanut Ravintola Roux oy on ostanut CAS ravintolat oy:ltä Lahden satamassa sijaitsevan bistroravintola Casselin liiketoiminnan.

Kaupan myötä toimintaa uudistetaan ja ravintolat saavat omat uudet nimet. Lounasravintola jatkaa toimintaansa nimellä Piippu, ja samassa rakennuksessa sijaitsevien kokoustilojen vuokraus jatkuu keskeytyksettä.

Á la carte -ravintolan konsepti uudistuu, ja tilat remontoidaan.

Ravintola Roux oy:n mukaan uusi seurusteluravintola aukeaa huhtikuussa.

– Olemme pitkään haaveilleet ravintolan avaamisesta sataman alueelle, ja nyt saimme tämän loistavan tilaisuuden. Meistä on mahtavaa päästä tarjoamaan lähiasukkaille ravintolapalveluja ympärivuotisesti ja olla omalta osaltamme mukana kehittämässä sataman alueen palveluita, kertoo toimitusjohtaja Kati Onnela Ravintola Rouxista.

– Tyyliltään uusi ruokaravintolamme tulee olemaan rento seurusteluravintola, ja se on avoinna läpi vuoden, myös sunnuntaisin. Uudet toimipisteet täydentävät hienosti olemassa olevaa ravintolaperhettämme.

Myös yrityskaupan myyjäosapuoli on tyytyväinen nyt sovittuun järjestelyyn.

– Olen iloinen, että pääsimme kauppoihin juuri Rouxin kanssa, satama kaipaa uudistusta. Nyt odotan vain mielenkiinnolla, mitä hienoa he siellä saavat aikaan, kertoo Ravintola Casselin toimitusjohtaja Panu Viljanen.

Keskustelu