Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mankeleille 31 uutta asemaa – kaupunkipyörien kausi alkaa ensi ­viikolla

Lahden kaupunkipyörät eli Mankelit palaavat katukuvaan maanantaina 24.4. Kaupunkipyörien ja asemien määrät tuplaantuvat tälle kaudelle. Viime kaudella lahtelaisten käytössä oli 31 Mankeli-asemaa. Kolme suosituinta kaupunkipyöräasemaa olivat kauppatorilla, Trion edustalla ja satamassa. Tulevalla kaudella pyörän voi lainata myös 31 uudelta asemalta.

– Olemme saaneet valtavan määrän asematoiveita. Hienoa, että Mankelit tulevat lähemmäs useampia lahtelaisia, kertoo liikenneinsinööri Juhana Polojärvi.

Olemme saaneet ­valtavan määrän asema­toiveita.

Juhana Polojärvi

Seitsemän kuukauden kausilippu on 60 euroa. Kausilipun voi ostaa ennen kauden alkamista ja aikaisille ostajille annetaan kausilipusta 5 euron alennus. Ennakkomyynti kestää kauden aloitukseen 24.4. asti. Ennakkohinta koskee ainoastaan kausilippua.

– Verkoston laajentuessa kannustamme yhä useampaa lahtelaista ottamaan Mankelin käyttöön koko kaudeksi. Käyttäjien mielestä Mankeli on vaivaton, nopea ja ympäristöystävällinen tapa liikkua Lahdessa. Palautteen perusteella käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä Mankeleihin, kertoo kunnossapitoinsinööri Anniina Lyijynen.

Muut lipputuotteet ovat kolmen kuukauden lippu, kuukausilippu, viikkolippu, päivälippu ja minuuttiveloitus. Lipun voi ostaa Freebike 2.0 -sovelluksesta.