Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Trion liiketiloilla on ollut viime kesästä lähtien kova kysyntä" – puolalainen muotijätti kahdella myymälällä Lahteen

Ensimmäinen ­myymälä avautui ­viime viikolla, toinen avautuu kesäkuussa.

Puolalainen muotijätti LPP investoi tänä vuonna Lahden ydinkeskustaan kahden uuden myymälän voimin. LPP:n brändeistä nopeiten kasvava Sinsay avasi ovensa tänään torstaina kauppakeskus Triossa. Urbaaniin katumuotiin erikoistunut Cropp puolestaan aukeaa kesäkuun lopulla niin ikään Triossa.

– Uskomme Lahden markkinaan sata lasissa. Kaupungissa on paljon nuoria, opiskelijoita ja perheitä, joiden suunnalta olemme saaneet paljon kiinnostusta, LPP Suomen toiminnanjohtaja Seija Leppihalme toteaa yhtiön tiedotteessa.

Trion pohjakerroksessa sijaitseva Sinsayn uusi liiketila on laajuudeltaan 800 neliötä.

– Sinsayn tulo kasvattaa Trion valikoimaa muodin saralla, joka on lahtelaisille todella positiivinen asia. Trion liiketiloilla on ollut viime kesästä lähtien kova kysyntä, yritykset haluavat selvästi investoida muutaman haastavamman vuoden jälkeen, Trion kauppakeskuspäällikkö Jonna Kemppinen sanoo.

LPP avasi ensimmäiset myymälänsä Helsingin kauppakeskus Triplaan vuonna 2019. LPP on laajentunut nopeaan tahtiin Suomessa ja lähivuosina Suomeen on tarkoitus avata kaiken kaikkiaan noin 20 uutta konsernin myymälää. Trion Sinsay työllistää 13 ihmistä.

LPP on vuonna 1991 perustettu puolalainen perheyritys, jolla on 1 700 myymälää ja 24 000 työntekijää Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.