Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päijät-Hämeen keskussairaala erikoistuvien lääkärien suosiossa – yhdelle yksikölle vuodesta toiseen huippuarviot

Erikoistuvat lääkärit ovat arvioineet Nuorten lääkärien yhdistyksen koulutuspaikkakyselyssä Päijät-Hämeen keskussairaalan anestesiologian ja tehohoidon yksikön kestomenestyjäksi. Tunnustus tarkoittaa, että yksikkö on saanut parhaat mahdolliset arviot eli täydet viisi tähteä kyselyssä kolmena vuonna peräkkäin.

Koulutuspaikkakysely kartoittaa vuosittain erikoistuvien lääkäreiden saamaa koulutusta ja ohjausta sekä yleisemmin työoloja ja työn kuormittavuutta koulutuspaikassa.

Tällä erikoisalalla vastaavan tunnustuksen Päijät-Hämeen keskussairaalan lisäksi tänä vuonna on saanut vain Jyväskylän keskussairaala.

Päijät-Hämeen anestesiaklinikka on jo vuosien ajan ollut pidetty työpaikka nuorten lääkärien keskuudessa. Puskaradio on tehokkaasti vienyt viestiä ympäri Suomen.

– Olemme tehneet erikoistuvien koulutuksesta entistä systemaattisempaa osittain koulutusuudistuksenkin sanelemana. Klinikkamme senioreilla on opetusmyönteinen asenne ja erikoistuvat otetaan tasaveroisina jäseninä osaksi työyhteisöä. Lisäksi olemme motivoituneita kouluttamaan uutta lääkärisukupolvea. Nuorten lääkärien yhdistyksen tunnustus lämmittää erityisen paljon, kuvaa ylilääkäri Pekka Loisa tuntoja tuoreeltaan.

Kyselyssä hyvän koulutuspaikan tunnusmerkkejä ovat olleet hyvä työyhteisö, hyvä työilmapiiri, avoin ja arvostava asenne työyhteisössä, suunnitelmallinen koulutus ja riittävä perehdytys sekä sopiva työkuormitus.

– Pystyn vilpittömästi ja ylpeydellä toteamaan, että kaikki edellä mainitut kohdat toteutuvat yksikössämme. Sydämellinen kiitos kaikille, jotka ovat mahdollistaneet kunniamaininnan saamisen. Kiitokset lähtevät siis eritoten koulutusvastaaville sekä kaikille erikoislääkäreille, Loisa iloitsee.