Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | FC Lahti oy:n hallituksen vastine FCLK:lle

FC Lahti haluaa tarjota kaikille ihmisille, riippumatta etnisestä taustasta, ihonväristä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai uskonnosta, täsmälleen samanlaiset mahdollisuudet osallistua toimintaan.

FC Lahden toimintaan ovat tervetulleita kaikki, jotka pystyvät sitoutumaan seuran pelisääntöihin. FC Lahdessa jokaisen tulee tuntea olonsa turvalliseksi, hyväksytään erilaisuus, ollaan suvaitsevaisia ja sallitaan jatkossakin kannustaminen sekä oman mielipiteensä ilmaiseminen. FC Lahdessa ei suvaita rasismia, henkistä tai fyysistä väkivaltaa, syrjintää, yleisesti huonoa käytöstä tai alatyylistä nimittelyä.

FC ­Lahdessa jokaisen tulee tuntea olonsa ­turvalliseksi.

Pelisäännöistä poikkeaminen johtaa toimenpiteisiin. Porttikieltoja emme voi kenellekään lain mukaan asettaa, mutta aiemman häiriökäyttäytymisen perusteella voimme evätä pääsyn otteluun. Näin olemme tehneet ja tulemme myös jatkossa tekemään, mikäli rikkomuksia tapahtuu.

Rikkomuksista on vuosien saatossa aiheutunut seuralle merkittävää taloudellista haittaa, ja seuran maksamat sakot ovat aina pois joukkueen ja muun toiminnan kehittämisestä.

Suvaitsevaisuus, monimuotoisuus ja ihmisten kokema turvallisuus erilaisissa ympäristöissä ovat tärkeitä arvoja kaikissa yhteisöissä. Yhteiskunta muuttuu ja meidän on muututtava myös. Haluamme olla johtamassa tätä kehitystä.