Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koko perheen skeittitapahtuma Launeella lauantaina

Monelle lahtelaiselle tuttu skeittiporukka Pinna Skateboarding järjestää Launeen skeittipuistossa koko perheelle sopivan skeittitapahtuman tämän viikon lauantaina, Tapahtuma järjestetään jo kolmatta vuotta peräkkäin.

– Skeittaus on nyt todella kovassa nousussa. Enemmän ihmisiä löytää koko ajan mukavaa puuhattavaa skeittauksen parissa ja sitä on ollut todella hienoa olla todistamassa ja edesauttamassa, sanoo Pinna Skateboarding- perustaja Wili Hämäläinen

Kaikille avoimen ja ilmaisen tapahtuman ohjelman alussa pääsee tutustumaan lajiin skeittiopetuksen sekä lainalautojen avulla. Skeittauksen, kisailun, rennon meiningin ja yhdessäolemisen lisäksi paikalla kuullaan livemusiikkia. Illan hämärtyessä vauhti kasvaa ja temput hurjenevat.

Tapahtumalla ja Pinnaskaten toiminnalla halutaan lisätä yhteisöllisyyttä lajin harrastajien keskuudessa, elävöittää kaupunkia ja innostaa lisää harrastajia skeittikulttuurin pariin. Kisat ja tapahtumat ovat skeittareille yhteinen juhla, jonne kokoonnutaan pitämään hauskaa turvallisesti ja vastuullisesti.

Lisätietoja Pinna Skateboarding nettisivuilta (www.pinnaskate.fi) sekä Instagramista ja Facebookista (@pinnaskate)

Skeittitapahtuma Launeen skeittipuistossa 20.8. klo 11-21.