Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mankelit saavat turkoosin väriset pysäköintialueet

Lahtelaisten käytössä oleville kaupunkipyörille merkitään pysäköintialueita Mankeli-asemien yhteyteen heinäkuun aikana. Pysäköintialue helpottaa pyörien käyttöä ja siistii pysäkkien ulkonäköä.

Osaan kaupungin Mankeli-asemista merkitään pysäköintialue. Pysäköintialue on maalattu turkoosilla maalilla tai rajattu maahan. Merkitty pysäköintialue selkiyttää kaupunkipyörien palauttamista. Samalla pyörät on helpompi palauttaa siistiin riviin.

Merkityillä pysäköintialueilla haluamme sujuvoittaa kaupunki­pyörien käyttöä ­entisestään.

Anniina Lyijynen

– Hienoa, että niin monet lahtelaiset ovat ottaneet Mankelin käyttöön! Merkityillä pysäköintialueilla haluamme sujuvoittaa kaupunkipyörien käyttöä entisestään. Mahtavaa, että idea saatiin niin pian toteutukseen, iloitsee kunnossapitoinsinööri Anniina Lyijynen.

Iloisen värisen aseman voi bongata ainakin Matkakeskuksella, Jalkarannassa, Mukkulassa ja Perhepuistossa.

Myös sähköpotkulaudat saavat omia parkkialueita kesän aikana. Kaupunki ja sähköpotkulautoja tarjoavat yritykset merkitsevät yhdessä sähköpotkulautojen pysäköintialueita ympäri kaupunkia.