Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ranta-Kartanon pysäköintitalon rakentaminen alkaa, maantasossa olevat parkkipaikat poistumassa lopulta lähes kokonaan

Ranta-Kartanon pysäköintitalon rakentaminen alkaa. Rakentaminen alkaa aitaustöillä, joiden myötä pysäköintipaikkoja poistuu käytöstä. Väliaikaisista parkkipaikoista pohjoispuolen paikat jäävät vielä toistaiseksi käyttöön.

Vanhan linja-autoaseman ja aidatun työmaan väliin jää kulkuväylä jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Lisäksi vanhan Jalkarannantien paikalla on edelleen väylä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käyttöön työmaan länsipuolella. Kartanonkadun linja-autopysäkki Ranta-Kartano I (324520) siirtyy noin 50 metriä Pikku-Vesijärven suuntaan.

Ranta-Kartanon pysäköintitaloon tulee noin 440 autopaikkaa. Talon käyttäjiä ovat niin alueen muiden kortteleiden asukkaat ja asiakkaat kuin Kisapuistossa kävijätkin. Asuinkortteleihin tulee myös omia pysäköintitiloja. Pysäköintitalon rakennuttaa Lahden Pysäköinti oy.

Koko Ranta-Kartanon alueen valmistuessa poistuvat sieltä kaikki maantasossa olevat autopaikat lukuun ottamatta vanhan linja-autoaseman tontilla olevia paikkoja.