Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teerenpeli laajenee viereisen kulmahuoneiston tiloihin

Vapaudenkadulla toiminut Ravintola Teerenpeli laajentaa viereiseen kulmahuoneistoon, entisen kenkäkaupan paikalle. Laajennuksen myötä lisätilaa ravintolan katutasoon tulee viidenkymmenen asiakaspaikan verran, kun tällä hetkellä ravintolassa on sisällä 136 asiakaspaikkaa ja ulkona terasseilla yhteensä viitisenkymmentä paikkaa.

Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet ravintola-alalle vaikeita ja Teerenpelikin ovat joutuneet olemaan koronarajoitusten vuoksi kolmeen kertaan suljettuina useita viikkoja.

– Koronan vuoksi olemme siirtäneet tämän ravintolan remontointia useaan otteeseen. Nyt kun ilmeni mahdollisuus lisätiloihin, joihin erityisesti viikonloppuisin on tarvetta, päätimme tehdä remontin kerralla isosti ja perusteellisesti, sanoo Teerenpeli Yhtiöiden yrittäjä ja toimitusjohtaja Anssi Pyysing yhtiön tiedotteessa.

Ravintolassa uusitaan kaikki pinnat ja kalusteet, kunnioittaen kuitenkin Teerenpelin alkuperäistä tunnelmaa. Sisustussuunnittelusta vastaa Sebastian Sandelin, joka on luonut ilmeen myös muihin Teerenpeli ravintoloihin. Laajennuksen ja kalustuksen lisäksi ravintolassa uusitaan koko LVIS -tekniikka.

– Näillä ilmastointi-, valaistus- ja muilla laiteuudistuksilla pystymme päivittämään ravintolan taustatekniikan nykyaikaan ja yrityksemme vastuullisuusarvojen mukaiseksi. Uudistuksilla pääsemme huomattavasti energiatehokkaampaan toimintaan ja samalla pystymme parantamaan esteettömyyttä ja uusimaan mm. ahtaaksi käyneet wc-tilat, toteaa yrittäjä ja kehitysjohtaja Marianne Pyysing.

Remontin vuoksi ravintola on kokonaan suljettuna nelisen viikkoa kesäkuussa. Tämän ajan henkilökunta työskentelee yrityksen muissa toimipisteissä Lahdessa. Uudistettu ravintola avautuu jälleen juhannuksen jälkeen.

Teerenpeli Yhtiöiden toiminta on saanut alkunsa juuri Vapaudenkadun ravintolasta vuonna 1994. Nykyään yhtiöllä on kymmenen ravintolaa ympäri Suomea sekä oma panimo ja tislaamo. Yhtiöiden liikevaihto on yli 14 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 100 henkilöä.

10

ravintolaa ympäri Suomen kuuluu nykyään yhtiöön, joka on saanut alkunsa Vapaudenkadulta.