Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aikuisten lukudiplomi jälleen julki

Lastu-kirjastojen aikuisille suunnattu lukudiplomi julkaistaan keskiviikkona 12.1. klo 18. Julkistamisiltaa vietetään virtuaalisesti eli tilaisuutta voi seurata suorana Lahden kaupunginkirjaston Youtube-kanavalla. Illan aikana kirjaston henkilökunta avaa diplomin taustoja ja tarjoilee kirjamaistiaisia.

Lukudiplomin eli kirjavinkkilistan tavoitteena on innostaa lukemaan ja löytämään uutta luettavaa. Virtuaalista julkistamisiltaa voi seurata suorana klo 18 alkaen osoitteessa: youtube.com/lahdenkirjasto. Youtube-videopalveluun ei tarvitse kirjautua, jotta pystyy seuraamaan virtuaalitapahtumaa.

Lukudiplomissa on 14 erilaista aihekategoriaa, joista löytyy kirjoja monenlaiseen makuun. Muut kirjavinkit on koonnut Päijät-Hämeen kirjastojen henkilökunta, mutta tänä vuonna yksi kategorioista sisältää lukuvinkkejä kirjaston asiakkailta.

Uusi diplomi julkaistaan Lastu-verkkokirjastossa tilaisuuden jälkeen klo 20 mennessä. Lukudiplomi suoritetaan lukemalla vuoden aikana yhteensä 10 teosta eri kategorioista.

Diplomin suorittaja saa kirjastosta virallisen lukudiplomin sekä mahdollisuuden osallistua kirja-arvontaan.

Aikuisten lukudiplomi julkaistaan vuosittain. Ensimmäinen aikuisten lukudiplomi julkaistiin vuonna 2019.