Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Näin meillä Päijät-Hämeessäkampanjoidaan

Katsottiinko sinun perheessäsi keskiviikkona 22.12. Hämeen alueuutisia? Me mieheni kanssa katsoimme ja pöyristyimme. Olemme ehtineet tottua jo siihen, että nuorten suusta voi kuulla erilaisia asiattomuuksia.

Uutisissa haastateltiin muun muassa kahta aluevaaliehdokasta. Toinen (vihreä) kertoi totutun siihen, että ”hienot pukumiehet” päättävät asioista. Osaa se vihreäkin pukuun pukeutua.

Oskari Päätalo vasemmistoliitosta sen sijaan kehotti äänestämään, koska muuten aluevaltuustoon pääsee vain mulkkuja. Kysynkin, mikä oikeus Päätalolla on nimitellä muita ihmisiä. Tämä ei ole mielipideoikeuteen perustuvaa, tämä on nimittelyä.

Jos Päätalolla on yhtään käytöstapoja jäljellä, on anteeksipyyntö paikallaan.

Kokeneemmat puoluetoverit saisivat opastaa tätä noviisia.

Uutisissa kerrottiin myös alle 20-vuotiaille myönnetystä maksuttomasta ehkäisystä. Ihmetyttääkin se, että lapsella on oikeus estää heistä vastuussa olevia vanhempia näkemästä lasten terveystietoja. Kuitenkaan aikuistuvat ihmiset eivät kykene ottamaan vastuuta omista kotileikeistään.

Vaalien alla puolueet pariksi viikoksi muistavat, kuinka suuri äänimäärä on ovien taakse kätketty.

Joka päivä tulee jokaisesta tuutista, kuinka lapset ja nuoret ovat ahdistuneita ja kärsineitä.

No onhan se toki kamalaa, jos joku tulee sanomaan ”ei”, jos siihen ei ole milloinkaan tottunut.

Ikääntyneet laitettiin koteihinsa lähes kaksi vuotta sitten, ja sen jälkeen ei ole kukaan kysynyt, kuinka yksinäisiä ja ahdistuneita he ovat. Vaalien alla puolueet pariksi viikoksi muistavat, kuinka suuri äänimäärä on ovien taakse kätketty. Ikäväänkin voi kuolla.