Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekemistä tarjolla nuorille syyslomalla – järjestettyä ohjelmaa tarjolla muun muassa pääkirjastolla

Lahden kaupungin nuorisopalvelut järjestää runsaasti toimintaa ensi viikolla syyslomaviikkoaan viettäville nuorille. Syyslomalaisille suunnattua tekemistä on tarjolla paitsi nuorisotiloissa, pääkirjastossa myös muissa kohteissa.

Lomaviikolla lahtelaisnuorilla on mahdollisuus lähteä esimerkiksi kotieläintilalle, trampoliinipuistoon, hohtokeilaamaan tai luistelemaan.

Luvassa on myös hevosten kanssa puuhastelua, pakohuonepelejä, laser-kamppailuja, Youtubea julkkistubettaja Arttu Lindemanin kanssa sekä erilaisia työpajoja, kuten animaatio-, kynttilä- ja limapajat.

Osaan toiminnoista tulee ilmoittautua ennakkoon, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta alkoi 11.10. osoitteessa verkkokauppa.lahti.fi. Koko viikon ohjelmatiedot ovat osoitteessa lahti.fi/nuorisopalvelut/lomatoiminta.

Lahden pääkirjastolla järjestetään syyslomalla fanikulttuuriviikko, jossa esillä ovat sekä fanikulttuurin kuluttaminen että itse tekeminen.

Luvassa on muun muassa esitelmä K-popista, haastattelut tubettaja Jennys- voicesilta ja sarjakuvataiteilija Sophie LaBellelta sekä Soturikissat-live.

Tapahtumaviikolla edustetuksi tulee niin musiikki, fanifiktion kirjoittaminen kuin web-sarjakuvatkin. Tarkempia tietoja Lastu-verkkokirjaston tapahtumakalenterista.

Syyslomaviikon toiminnoissa huomioidaan koronatilanteesta mahdollisesti aiheutuvat rajoitteet.

Lisää tekemistä löytyy harrastelahti.fi-palvelusta, joka sisältää tietoa lapsille, nuorille ja perheille suunnatuista harrastusmahdollisuuksista ja muista vapaa-ajan toiminnoista Lahdessa.