Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi Lahti 40 vuotta! – juhlalehti täynnä lehden ja Lahden historiaa

Tällä viikolla ilmestyy Uuden Lahden juhlalehti, joka on täynnä lehden ja Lahden historiaa nostalgisissa tunnelmissa. Muistelemme lehden syntyvaiheita vuonna 1981, jolloin lehti tuli täyttämään isoa aukko lahtelaisessa mediakentässä.

Tavoitimme myös lehden toisen perustajan Tero J. Kauppisen kertomaan muistoistaan ja kuulumisistaan. Hän ehti olla lehden omistajana vain pari vuotta, mutta on sen jälkeen ehtinyt tehdä vaikka mitä miljardiluokan yritysten kanssa.

Haastateltavana on myös lehden historiaan eniten vaikuttanut yksittäinen henkilö, entinen päätoimittaja Kari Naskinen. Hän kertoo eläkepäivien kuulumisistaan ja nykyisistä ajatuksistaan lahtelaisesta politiikasta. Kommentit saattavat olla osittain yllättäviäkin joillekin hänen vanhoille lukijoilleen.

Urheilusivuilla toimittajamme Aatu Raninen analysoi lahtelaisen urheilun muutosta viimeisen 40 vuoden ajalta. Marjaana Kontu puolestaan kertoo suositun Hän-haastattelun tekemiseen liittyvistä muistoista. Päätoimittaja vastaa viime kädessä kaikesta lehteen painetusta, joten Tommi Berg muistelee erästä parhaiten mieleen jäänyttä virhettä.

Juhlalehden nostalgiakattauksen täydentävät katsaukset vanhoihin lehtimainoksiin ja lehtemme olemassa olon aikana Lahdessa toimineiden kaupunginjohtajien esiintymisiin lehtemme sivuilla.

Lehtemme entinen "seurapiirihaukka" Don Camillo tekee myös kertaluontoisen paluun sivuillemme jututtamalla markkinakansaa torilla.

Tämä ja paljon muuta keskiviikkona 13.10. ilmestyvässä juhlalehdessämme!