Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Joko vihdoin?

Olihan kiva huomata ns. Kisapuisto-aktivistina joitakin päiviä sitten uutisoinnit Kisapuiston kehittämissuunnitelman aikaansaamisesta ja jonkinlaisesta toteutuksen marssijärjestyshahmotelmasta.

Josko jo suht nopeastikin lahtelaiset saisivat vihdoin ison tekojääradan kaukaloineen, jollaisia verrokkikaupungeissa ja pienemmilläkin paikkakunnilla on ollut jo vuosia. Samalle paikalle syntyisi myös lisää tilaa pesäpallolle. Hyvä niin!

Jalkapallokentän stadionrakennuskin sosiaali-, kahvila- ja ravintolatiloineen saattaisi vihdoin syntyä, kun jalkapalloväki ja FC Lahti ovat ehkä ymmärtäneet, että käyttäjäkunnankin taloudellista panosta edellytetään ja tarvitaan. Edes sen millin verran!

Me veronmaksajathan sen kuitenkin suurelta osin maksamme kunnallisverona.

Mitähän muuta laadittu Kisapuiston kokonaissuunnitelma sisältää? Olisi kiva tietää. Mistähän tieto löytyy?

Jokohan Lahdessakin suunnittelupöytien takaa löytyisi insinööritietämyksen lisäksi sen verran ymmärrystä ja nöyryyttä, että käyttäjänäkökulma otettaisiin ajoissa vakavasti huomioon, jolloin kentät, muut alueet ja mahdolliset välineet tulisivat varmemmin kerralla kunnollisiksi?

Mitähän muuta laadittu Kisapuiston kokonaissuunnitelma sisältää?

Eikä tarvitsisi myöhemmin tuplatyönä kääntää niitä ja vaihdella hiekkoja väärin tilattujen tilalle, kuten Kisapuistossakin on useasti tapahtunut.

Menestystä ja vauhtia hankkeelle!

LitM, liikunnanopettaja, tj.