Vapaan akatemian kuvataidetta Tietoportissa

Satu Lähteen teos on yksi näyttelyssä esillä olevista töistä. .

Uusi Lahti

Vapaan akatemian taidekoulutuksen kuvataiteen alan opiskelijat järjestävät töidensä kevätnäyttelyn Tietoportin tiloissa Saimaankadulla.

Tänään avautuvassa näyttelyssä on monipuolisesti esillä maalauksia, eri tekniikoilla toteutettuja veistoksia, kuvituksia ja croquis-piirroksia lukuvuoden 2020–2021 ajalta.

Töiden tekijöinä ovat kuvataideopiskelijat Noora Kosunen, Niko Liimatainen, Satu Lähde, Lotta Lähteenmäki ja Leena Toikkanen. Vapaan akatemian kuvataidekoulutuksen vastuuopettajana toimii Jarmo Tevajärvi.

Näyttelyyn on vapaa ja esteetön pääsy, ja se toteutetaan koronarajoitusten mukaisesti. Näyttelyyn otetaan sisään enintään kuusi kävijää kerrallaan, ja tiloissa kävijöille suositellaan painokkaasti kasvomaskin käyttöä.

Vapaa akatemia on Lahden kansanopiston säätiön ylläpitämä vapaan sivistystyön oppilaitos, joka järjestää lukuvuoden mittaisia taiteiden, tieteiden ja teatterialan koulutuksia.

Vapaan akatemian kuvataiteen opiskelijoiden kevätnäyttely 19. – 26.5, ma-pe klo 12 -18, ja la-su klo 12-16, Tietoportti (Saimaankatu 11, 4. kerros).

Kommentoi