Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Fazer lahjoittaa 10 000 euron palkintonsa Lahden seudun vähävaraisille lapsiperheille

Lahteen valmistuva Fazerin ksylitolitehdas voitti Elintarviketeollisuusliiton järjestämän Tähtiteko 2020 -kilpailun.

Kilpailun tavoitteena on lisätä suomalaisen elintarviketeollisuuden tunnettuutta sekä tuoda esiin alan monipuolista osaamista ja edelläkävijyyttä. Voittaja valittiin kuuden finalistin joukosta.

Kilpailuraadin mukaan Fazerin ksylitoli on erinomainen esimerkki suomalaisesta innovatiivisuudesta ja kiertotaloudesta, jossa yhdistyvät vientimahdollisuudet ja kuluttajien tavoittelema terveellisempi vaihtoehto. Kauran kuorista valmistetun ksylitolin odotetaan herättävän kiinnostusta maailmanlaajuisesti. On arvioitu, että 90 prosenttia ksylitolitehtaan tuotannosta menee vientiin käytettäväksi elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa.

Fazer on päättänyt lahjoittaa koko 10 000 euron palkintosumman Joulupuu-keräykseen auttaakseen Lahden alueella asuvia vähävaraisia lapsiperheitä.

Perinteinen keräys järjestetään tänä vuonna lahjakorttimallilla ihmisten kohtaamisen ja kokoontumisen välttämiseksi. Keräyksessä ei ole käytössä rahalipasta.

Keräyksessä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Lahden Diakonialaitos sekä Lahden seurakuntayhtymä etsivät asiakkaistaan perheitä, jotka ovat avuntarpeessa.

Lista keräykseen osallistuvista liikkeistä löytyy Lahden Nuorkauppakamarin sivuilta sekä sosiaalisen median tileiltä. Joulupuu -keräykseen voi osallistua 13.12. saakka.