Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muutoksia Nikkilän ja Jyrkänkadun ulkoilureitteihin - uuden reitin rakennustyöt kestävät talven ajan

Kehätien rakentamisessa on aloitettu maa-ainesten sijoitusalueiden muotoilu ja ulkoilureittien rakentaminen Nikkilän kohdalla.

Liipolan tunnelin eteläpuolella kulkeva Kaisankadun ja Orvokkitien välinen ulkoilureitti suljetaan. Sulkeminen liittyy sekä maa-ainesten sijoitusalueen muotoiluun että uuden ulkoilureitin rakennustyöhön.

Nykyinen reitti poistuu käytöstä kokonaan, ja uusi ulkoilureitti rakennetaan lähemmäs Liipolan tunnelia, maa-ainesten sijoitusalueelle. Rakennustyöt alueella kestävät talven 2020–2021 ajan.

Samalla käynnistyy huoltoväylän rakentaminen Jyrkänkadun päästä lähtevän ulkoilureitin kohdalla. Oheiseen karttaan merkityt ulkoilureittiyhteydet sulkeutuivat tiistaina iltapäivällä, ja rakennustyöt käynnistyvät keskiviikkoaamuna. Rakennustyöt Jyrkänkadun kohdalla kestävät noin kahden viikon ajan, jonka jälkeen suljetut reitit palautuvat ulkoilijoiden käyttöön.

Kehätien on määrä avautua liikenteelle joulukuussa. Töiden edetessä tien lähiympäristössä on otettu vaiheittain käyttöön uusia yhteyksiä. Esimerkiksi viime viikolla avautui uusi Kujalankatu, joka on Vanhanradankadun suora jatke ja yhdistää Kujalan liittymän nykyiseen katuverkkoon.