Maskit kuviin! – lähetä kuva kasvomaskistasi

Olisiko kasvomaskista jopa muun vaatetuksen muodikkaaksi jatkeeksi, kuten tällä mallinukella? Uusi Lahti pyytää nyt lukijoilta kuvia ja kokemuksia omista kasvomaskeistaan, olivat ne sitten arkisia tai juhlavia. Martti Ripaoja

Jos jotain vuodesta 2020 muistetaan, on se varmasti korona ja kasvomaskeihin sonnustautuneet ihmiset.

Minkälaista kasvomaskia käytät itse mieluiten? Oletko ehkä askarrellut sellaisen itse, tai ostanut kasvomaskin vaikkapa fanituotteena? Suositko mieluummin kertakäyttöistä vai kankaista maskia?

Uusi Lahti kutsuu nyt lukijoita lähettämään kasvomaskiaiheisia valokuvia, jotka julkaistaan kuvakokoelmana lehdessä. Voit kirjoittaa kuvan oheen myös ajatuksiasi kasvomaskien käytöstä.

Löytyykö vinkkejä esimerkiksi silmälasien huurtumisen ehkäisemiseen? Voiko kasvomaskia käyttää trendikkäästi ja muuhun pukeutumiseen sopien? Miltä tuntuu jutella, kun näkee toisesta ihmisestä vain silmät?

Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen toimitus@uusilahti.fi, verkkosivujemme uusilahti.fi kautta (klikkaa Lähetä vinkki -painiketta ja liitä kuva lomakkeeseen) tai Facebook-sivujemme yksityisviestillä.

Kommentoi