Karisman kuvataidenäyttely sai jatkoa - kauppakeskuksen tiloissa esittäytyy 10 taiteilijaa

Näyttelyn taiteilijat yhteispotretissa. Tiina Liinamaa, Kirsi Karppinen, Sami Leutola, Lauri Rajamäki, Nelli Penna, Topi Juntunen, Lila Vainikka ja Harry Salmi. Kuvasta puuttuvat Minna Alanko ja Kalle Laitinen. .

Uusi Lahti

Taide tuntuu kotiutuneen kauppakeskus Karismaan, jossa on avautunut jo toinen lahtelaistaiteilijoiden näyttely.

Art@Karisma 2nd Show -nimeä kantava kesänäyttely on esillä kauppakeskuksen toisessa kerroksessa heinäkuun loppuun saakka.

– Kauppakeskusjohtaja Mari Rönkä otti meihin yhteyttä ja kysyi, haluammeko jatkaa näyttelyä Karismassa. Kokosimme 10 taiteilijan ryhmän, kertoo kuvataiteilija Lauri Rajamäki, joka oli toteuttamassa myös maaliskuussa pidettyä Karisman ensimmäistä taidenäyttelyä.

Galleriatila on sama kuin ensimmäiselläkin kerralla, eli liki 400 neliön entinen kirjakaupan tila. Esillä on taidemaalauksia ja veistoksia, ja kaikki näyttelyssä nähtävät työt ovat myös myynnissä.

Art@Karisma 2nd Show avoinna 31.7. saakka kauppakeskus Karisman toisessa kerroksessa (Kauppiaankatu 2), kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Harry Salmen teos on nimeltään Voimaeläin. Salmi haluaa sekatekniikkailmaisullaan herättää tunteita ja ottaa kantaa uhanalaisten eläinten puolesta. .

Kokosimme 10 taiteilijan ryhmän.

Kuvataiteilija Lauri Rajamäki

Kommentoi