Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maauimala aukeaa, saunat eivät

Maauimalaan pääsee uimaan ensi maanantaista alkaen, mutta koronavirustilanteesta johtuen hieman normaalista poikkeavilla säännöillä.

Turvallisuuden takaamiseksi maauimalan kauden aikana mäkikatsomon saunat sekä kuntosali -ja liikuntatila eivät ole toistaiseksi käytössä. Puku- ja pesutiloissa on tehty toimenpiteitä turvavälien varmistamiseksi. Myös altailla noudatetaan terveysviranomaisten antamia ohjeita vähintään kahden metrin turvaväleistä.

Juhannukseen asti seurojen harjoitusvuorot ja yleisöuinti eriytetään kokonaan eri aikoihin ruuhkien välttämiseksi.

Asiakkaita pyydetään noudattamaan peseytymisohjeita sekä huolehtimaan käsihygienista, erityisesti wc-tiloissa ja ennen uima-altaalle menoa.

Torstaihin 18.6. asti altaat ovat yleisön käytössä maanantaista torstaihin kello 6.30-7.30 ja 10–18.30, perjantaisin 11.30–18.30 ja viikonloppuisin 11.30–17.30.

Juhannuksesta eteenpäin yleisön allasajat pidentyvät: maanantaista torstaihin altaat ovat avoinna 6.30–20.30, perjantaisin 10–20.30 ja viikonloppuisin 10–17.30.

Lasten uimakouluja järjestetään heinäkuun aikana 12 kappaletta. Uimakoululaisten turvallisuus taataan ryhmäkokoja supistaen ja annettuja turvallisuusohjeita noudattaen. Uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 3.6. kello 9. Paikat täytetään ilmoittumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: www.kuntapalvelut.fi/lahti.