Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona | Laulajalle tuli ikävä bändin poikia

Keikkakalenteri tyhjeni kertaheitolla laulaja ja vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakariselta.

– Maaliskuulta peruuntui yli kymmenen keikkaa. Taloudellinen aukko tästä kieltämättä tulee, Pakarinen miettii juuri kun tanssilavojen parhaan sesongin piti huhti-toukokuussa käynnistyä.

– Paljon on kollegoiden kesken selvitelty miten tullaan toimeen, kun laskut ja muut kustannukset juoksevat. Muusikoilla ja muilla freelancereilla on se valitettava sudenkuoppa, ettei ole sellaista turvaa takana kuten liittoon kuuluvalla työntekijällä, Pakarinen muistuttaa.

Sunnuntaina hän täytti tyhjiötä järjestämällä Miikka Kallion kanssa Ristinkirkossa konsertin, joka esitettiin suorana netissä. Yleisön sijaan edessä olikin nyt kamera.

– Se oli jännä ja uusi kokemus, mutta aika hieno sellainen. Pyhän tunnelman voi saavuttaa tyhjässäkin kirkossa.

Viime päivät Pakarinen on viettänyt kotona kahden koulua käyvän tyttärensä kanssa.

– Kotiäitiys on tuttua vuosilta ennen tangokuninkaallisuutta. Nautin tästä ihan valtavasti, ja yritän muutenkin ajatella positiivisesti. Nyt ihmiset voivat lähentyä ja huomata mikä elämässä on tärkeintä: terveys ja rakkaat läheiset, ei mikään materia.

– Ehkä tässä myös pakkautuu lisää energiaa ja halua esittää musiikkia. Nyt kun oli vapaa viikonloppu, tuli jo ikävä bändin poikia ja tanssiväkeä, kun elävä musiikki niin vahvasti kuuluu elämääni.