Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ämpärillinen | Täydennystä keskustakohteen myynti-ilmoitukseen

Hämeenkadun ja Vesijärvenkadun kulmauksessa oleva taloraato on tullut myyntiin.

Ilmoitus pomppaa asunnonmyyntisivustolla mukavasti silmään tavanomaisten yksiöiden, kaksioiden ja perheasuntojen joukosta: 3 900 000 euroa ja 3 295 neliötä.

Noin muuten ilmoitus on varsin lakoninen. Siinä on lähinnä lueteltu erikokoisten huoneistojen määrä ja todettu, että rakennus on purettu betonille. Mielenkiintoisena yksityiskohtana vilahtaa maininta ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta sadan neliön ateljeehuoneistosta. Kuviakin on vain kaksi.

Noin keskeisellä paikalla oleva poikkeuksellinen kohde ansaitsee laajemman myyntitekstin, joten päätin hieman täydentää sitä.

”Todellinen tilaisuus remonttitaitoiselle! Monien mahdollisuuksien talo unelmasijainnilla. Olisiko tässä uusi keskustakotisi tai baari-iltojen poikamiesboksi? Viime aikoina talo osoittanut toimivuutensa myös epävirallisena bilekämppänä. Julkisivustakin voit tehdä mieleisesi, koska nykyinen rappaus on itse purkautuva.

Hintakaan ei enää päätä huimaa: rikosuutisista tuttu Nuorisosäätiö maksoi vuodenvaihteessa 2014–2015 talosta silloiselle omistajalle kahdeksan miljoonaa euroa. Älä siis epäröi tarttua 50 prosentin kevätalennukseen.”