Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Ukraina Suomen puolustuslinjana

Jälleen kerran saamme kokea isovenäläisen imperialismin pahuutta ja kauhua konkreettisesti Ukrainassa. Mikäli Ukraina kaatuu, kaatuu myös ensimmäinen Euroopan puolustuslinja idän Mordoria vastaan. Sitä emme voi sallia, sillä seuraava puolustuslinja voi olla Suomen rajalla.

Ukraina ja ukrainalaiset taistelevat olemassaolostaan henkensä kaupalla. Miehet saattavat vaimonsa ja lapsensa Puolan rajalle turvaan ja kääntyvät itse torjumaan vihollista. Meidän on huolehdittava näiden taistelijoiden perheistä, sillä he taistelevat ja kuolevat myös sinun ja minun puolesta.

Näitä taistelijoita on Ukrainassa miljoonia ja avullamme he tulevat voittamaan Venäjän. Heille on toimitettava riittävästi hyvää aseistusta – etenkin panssari- ja ilmatorjunta-aseita, ruokaa ja muita tarvikkeita.

Venäjän on mahdotonta valloittaa maata, missä jokaisesta ikkunasta tähdätään aseella, jokaista tankkia ammutaan Javelinilla ja lentävää kalustoa Stingereillä. Tämä on nyt Suomen puolustuslinja.

Valehtelu alkaa heti, kun virallinen Venäjä avaa suunsa, ja totuus on yleensä päinvastainen kuin Kreml julistaa. Neuvotellaan pelkästään aikaa pelatakseen eikä mitään sovittua ole tarkoituskaan pitää.

Työkaluina ovat väkivalta, terrori ja uhkailu. Vasta nyt moni huomaa hyviksi väitettyjen idänsuhteiden valheellisuuden. Diplomatialla saavutat valheellisia lupauksia ja mielistelemällä päädyt orjaksi.

Ukrainaa autetaan materiaalilla, mutta koska Ukraina ei ole sotilasliitto Naton jäsen, sen tueksi ei lähetetä Naton joukkoja. Eikä lähetetä Suomenkaan avuksi, ellemme ole puolustusliiton jäsen. Jäsenhakemus on siis jätettävä ja otettava vastaan ja torjuttava Mordorin räyhäys ja kiusanteko hakemusajaksi. Se loppuu sitten, kun jäsenyys astuu voimaan. Kuten esimerkiksi Virolla.

Omista puolustusvoimistamme meidän on pidettävä vielä nykyistä parempaa huolta. Ne ovat modernit ja vahvat. Yleisen asevelvollisuutemme ansiosta olemme sotilaallisesti voimakkaita. Mutta etenkin, jos meitä uhataan ydinaseilla, emme mahda yksin mitään, vaan tarvitsemme Naton täysjäsenyyden ja viidennen artiklan turvatakuut, sillä olemme kyllä Mordorin pelikirjassa.

Lahden perussuomalaiset