Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kisapuiston katsomosta viimeiset mehut irti hyvään tarkoitukseen

Olen muutaman vuoden seurannut läheltä Kisapuiston kehittämisen vaiheita. Olen erittäin iloinen ja toiveikas asioiden etenemiseen suotuisaan suuntaan sekä alueen kokonaiskehittämisen että katsomorakennuksen osalta.

Uuden katsomon puolesta on tehty vetoomus kaupunkilaisten toimesta jo vuosia sitten. Asian eteneminen on kaatunut yksinkertaiseen syyhyn; rahan puutteeseen. Tai tarkemmin siihen, kuka tai ketkä maksavat investoinnin jälkeen katsomon vuotuiset käyttökustannukset. Katsomorakennus on saanut minut jo vuosia tuntemaan häpeää ja halua päästä mokomasta rumiluksesta eroon. Olen pohtinut, että voisiko tuosta katsomokuvatuksesta tiristää vielä mehuja irti niin, että se tuottaisi iloa ja hyötyä?

Ehdotan, että ennen purkutöitä järjestämme katsomossa sijaisevien kuppi-istuinten myyntikampanjan. Istuimista saatu tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Kisapuistossa toimivien junioriseurojen harjoitusmaksujen alentamiseen. Voin etunenässä heti varata kaksi istuinta omalle takapihalleni ja iloita samalla siitä, että voin olla mukana tukemassa lahtelaista junioriharrastamista sekä olla osa kaupungin pitkää jalkapallohistoriaa.

Kisapuiston uudistaminen näyttää vuosikausien odotuksen jälkeen toteutuvan. Nyt olisi viimeinen hetki tehdä kulttuuriteko ja pelastaa kaiken nähneet kuppi-istuimet ja lahjoittaa niistä saadut varat tulevaisuuden lahtelaisille jalkapallotähdille.

Mitä mieltä sinä olet? Oletko mukana?

kuntavaaliehdokas (sd.)