Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Mitä Kisapuiston suhteen aiotaan tehdä?

Kisapuistossa ollaan hukattu taas yksi kausi sen kehittämisessä. Viime kuntavaalien aikaan vuonna 2017 tästä puhuttiin ja nyt on tarve puhua tästä taas. Olisiko voitu Kisapuistosta saada parempi, jos paloittain kehitettäisiin eikä mietitä kertaheitolla stadionprojektin kehittämistä?

Toivottavasti Kisapuisto saadaan jollakin lailla kuntoon osin Palloliiton olosuhdeavustuksella. Veikkausliigassa on nähty olosuhdeparannuksia ennenkin, jota on toteuttanut muun muassa Kemi PS Kemin Veikkausliiga-kaudellaan Sauvosaaren urheilupuistoon rakentaen katollisen puukatsomon puuelementeistä.

Eteneekö vai ei? Katsomot vaativat uuden rakentamista. Muut asiat ovat edistyneet hyvin Lahdessa. Esimerkiksi taidemuseo tulee siirtymään Malskin kortteliin ja puitteet siellä on hyvät. Olisiko ensi valtuustokaudella Kisapuiston vuoro? Minulle taide, kulttuuri sekä jalkapallo kuuluvat arvostettaviin asioihin.

Toivon, että kotikaupungissani Lahdessa voidaan jollakin lailla edistää näitä intressejä kuntapolitiikassa järkevällä tavalla. Keskustelua on käyty lennokkaalla tavalla ja mikä lienee tämän tulevan hiilineutraalin stadionprojektin tulevaisuus? Se on varmaa, ettei Kisapuistoa voi jättää vuosiksi kehnoon tilaan.

kuntavaaliehdokas (sd.)

Taidemuseo tulee siirtymään Malskin kortteliin ja puitteet siellä on hyvät. Olisiko ensi valtuustokaudella Kisapuiston vuoro?