Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Pienyrittäjältä saa nyt hamstrata!

Me pienyrittäjät pyydämme asiakkaita käyttämään edelleen kampaamopalveluja, kunhan asiakkaat ovat täysin terveitä.

Kaikki kampaamot noudattavat erityistä tarkkuutta hygienian suhteen. Moni kampaamo on sen verran pieni, ettei niissä ole kerralla montaa ihmistä ja kampaamoon kannattaakin soittaa ja tiedustella, onko esim. riskiryhmään kuuluvan mahdollista tulla liikkeeseen niin, ettei siellä ole muita.

Toki alamme odottaa sitä ikävää mahdollisuutta, että kampaamotkin joutuvat sulkemaan hetkellisesti ovensa koronaviruksen takia. Siksi tuotteiden ostaminen paikallisilta yrittäjiltä nyt on tärkeää. Monilla on isot rahat kiinni tuotevarastoissa. Sen lisäksi, että tuet paikallista yrittäjää, saat tuotteen heti konkreettisesti käyttöösi (vs. lahjakortti, jonka hankinnasta on myös apua). Etenkin kosmetologit ja kukkakauppiaat ovat tällä hetkellä isossa pulassa ja jo muutaman viikon tyrehtynyt asiakasvirta on monelle yrittäjälle kohtalokas.

Kukkien osto piristää kotona karanteenissa olevaa ja auttaa valtavasti kukkakauppiasta. Moni pienyrittäjä tekeekin tällä hetkellä ilmaisia kotiinkuljetuksia keskusta-alueella. Kampaamo- ja muita tuotteita saa nyt hamstrata!

Suomen Hiusyrittäjien varapuheenjohtaja