Viihde ja kulttuuri

Lahdella Sydäntä -konsertti tekee hyvää räpillä ja popilla

Räppäri Daniel Okas on yksi Lahella Sydäntä -konsertin esiintyjistä. Kuva: Mirja Hussain

Lahden Messukeskuksessa järjestetään keskiviikkona opiskelijavoimin Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertti.

Lamkin opiskelijoiden tuottama konsertti järjestetään nyt kolmatta kertaa. Konserttia tähdittävät etenkin nuorten keskuudessa suositut Aleksanteri Hakaniemi, Daniel Okas ja Sini Yasemin.

Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on tarkoitettu kaikille lahtelaisille ja teemoina ovat järjestäjien mukaan yhteisöllisyys, aito lähimmäisestä välittäminen, nuorisotyön ja opiskelun tukeminen sekä hyvä meininki.

Tapahtuma on päihteetön ja sallittu kaiken ikäisille.

Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoista muodostuva projektitiimi valitsi hyväntekeväisyyskonsertin lahjoituskohteeksi viimevuotiseen tapaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistyksen. Lipputulot ohjataan vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseen.

Opiskelijoiden hyväntekeväisyyskohdevalintaan vaikutti eniten paikallisuus, näin lahjoitusrahat jäävät Lahden talousalueelle.

Konsertin järjestämällä opiskelijat pääsevät kokeilemaan taitojaan tapahtumasuunnittelussa ja samalla tekemään yhdessä hyvää. Projekti on kokonaan opiskelijoiden toteuttama.

Lahella Sydäntä -konsertti järjestetään Vesijärvi-hallissa DuuniExpo -messujen jälkeen. Opiskelijoiden lisäksi mukana on paikallisia yrityksiä hyväntekeväisyyspanoksella.

Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertti

Keskiviikkona 24.1. klo 18-20 Messukeskuksessa (Salpausselänkatu 7).

Suosittelemme