Viihde ja kulttuuri

Puistossa soi kevyt pop lauantaina

Soitto soi lauantaina Pikku Veskun puistossa, missä jatkuu Green Grass Music -konserttien sarja.

Mikäli ajatus piknik-konsertista kiehtoo, kannattaa lauantaina 1.7. suunnistaa iltapäiväksi Pikku-Veskun puistoon, missä pyörähtää soimaan jo kolmas Green Grass Music -tapahtuma.

Aiemmissa konserteissa kuultiin folkia ja bluesia, tällä kertaa teemana on ”Mixed picnic” eli luvassa on sekalaista musiikkia popista rokkiin. Esiintyjinä on paikallisia musiikintekijöitä eli Varjottaret, No More Clothes, Another Thing ja Jadelia.

Kesän mittaan Green Grass Music -konsertteja on kaikkiaan kuusi ja jokaisella niistä on oma teemansa. Tulossa on elektronista musiikkia ja räppiäkin.

- Ohjelmistosta on yritetty tehdä monipuolinen, jotta tavoittaisimme mahdollisimman laajasti kuulijoita, sanoo Inspiksen tiedottaja Iiro Seppä. Kantavana ajatuksena on myös ollut tarjota esiintymistilaisuuksia paikallisille, aloitteleville muusikoille.

Sellaista palautetta on tullut, että jengi on tykännyt. Inspiksen tiedottaja Iiro Seppä

- Sellaista palautetta on tullut, että jengi on tykännyt. Etenkin blueskonsertti tuntui toimivan, kun siirsimme esiintymislavan kesäteatterista kioskin edustalle.

Ilmaistapahtuma on Sepän mukaan suunnattu kaikenikäisille, tavoitteena on rento tunnelma, jossa musiikista voi nauttia piknik-hengessä. Virvokkeita saa myös Green Grass -kioskista, ja alueelle tuodaan myös vesipiste janoisia varten.

Konsepti tuntuu Sepän mukaan toimivalta.

- Ehkä vielä toivoisimme yhteistyökumppania myymään ruokaa. Grilliruokapisteelle löytyisi varmaan ostajia.

Koska esiintyjille ei ole asetettu tiukkaa aikarajaa, tapahtuma saattaa jatkua iltakahdeksaan asti.

Marjaana Kontu
marjaana.kontu@uusilahti.fi

Suosittelemme