Viihde ja kulttuuri

Pro Puussa näytillä puumuotoilua Suomesta

Made by Me 2017 -näyttely esittelee suomalaista puumuotoilua.

Pro Puu -galleria esittelee MM-kisojen aikaan suomalaista puumuotoilua. Pro Puu -yhdistys on koonnut helmikuun ajaksi näyttelyn, joka esittelee tuoreita esimerkkejä suomalaisesta puumuotoilusta, kalusteista pienesineisiin.

Näytteillä oleva esineet ovat mielenkiintoisia tuotteita, joiden takana on taitavia tekijöitä. Kriteereinä näyttelyyn valituille esineille on ollut ammattimaisuus ja taitava puun käyttö.

Näyttelyssä omaa puumuotoiluaan esittelevät Antrei Hartikainen, Studio HH, Kaarle Holmberg, Lovi, Marita Huurinainen, Muoto2, Tapio Anttila, Tuuli Autio, Tuulia Penttilä, Upwood, Mikko Paakkanen, Timo Suutari, Showroom Finland, Kimmo Varjoranta, Tuukka Halonen, Helena Lehtinen ja Anna Rikkinen.

Pro Puu -galleria haluaa esitellä kotimaista muotoilua ja suomalaisia suunnittelijoita ja valmistajia Lahti MM2017 - kisojen aikana niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin kisavieraille.

- Oheistarjontana kansainvälisille kisavieraille meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tavoittaa laaja yleisö ja esitellä suomalaista puuosaamista parhaimmillaan, sanoo toiminnanjohtaja Markku Tonttila.

MADE by ME 2017 - Katsaus suomalaiseen puumuotoiluun -näyttely

Esillä Pro Puu -galleriassa (Satamakatu 2 A) 4.3. saakka. Galleria on avoinna ma-pe klo 10-17 ja la klo 10-14.

Suosittelemme